IMATRAN SEUDUN PERHOKALASTAJAT

PERHOKALASTUSTA, VAPOJEN RAKENTELUA, PERHOJEN SITOMISTA JA KAIKKEA MUUTA PERHOKALASTUKSEEN LIITTYVÄÄ

Tulevia tapahtumia

Katso myös kerhoillat välilehti.

Helmikuun 1.-2. päivä (la-su) pidämme kerholla G4 Fishing Oy:n kanssa perhonsidontakurssin. Kurssi on maksullinen 60€/hlö. Kurssille tulijan ei tarvitse olla seuran jäsen, aiempaa osaamista ja välineitä ei tarvitse.
Molemmat päivät kestää 6h (10-16) ja paikkana meidän kerhotila. Lisätietoja Teemu tai Mikko. Yhteystiedot välilehdeltä löytyy yhteystiedot. Tai G4 Fishing Facebook sivuilta.

Tervetuloa tutustumaan perhonsidontaan.

Ruunaankosken retki tulossa 1-3.8.2019. Lisätietoa tulee sähköpostilla.

Ennakkotietoa Kesän 2019 (ensi kesä) reissusta Kairijoelle. Teemme yhteisreissun Kairille kesäkuussa vko 24. Tällä hetkellä lupautuneita lähtijöitä on jo noin mökillinen. Mikolle tietoja jos olette lähdössä mukaan. Tästäkin tulee tarkempi tiedote vielä myöhemmin. Mutta jos  haluat mukaan ja varmistaa mökkimajoituksen, niin viestiä tulemamaan.

Järviharjusreissu. Jos kelit alkaa helpottamaan niin la 25.8. mennään Saimaalle harjuksen perässä. Pasi infoaa jäseniä lähempänä.

Seuran syysreissu Ruunaankoskelle 14.-16.9.2018. Tähän voi alkaa ilmoittautumaan Mikolle. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 044 2362155. Yhteismajoitus varataan ja mennään kimppakyydein. Kulut jaetaan osallistujien kesken. Mitä pikemmin ilmoittaudutte sen parempi majoitusvarauksen takia. Tarkempi aikataulu/ohjelma tulee ensi viikolla. Alle 18v. lähtijät: Teillä tulee olla nimetty huoltaja mukana. Siis joku ennalta sovittu henkilö joka on vastuussa teistä.