IMATRAN SEUDUN PERHOKALASTAJAT

PERHOKALASTUSTA, VAPOJEN RAKENTELUA, PERHOJEN SITOMISTA JA KAIKKEA MUUTA PERHOKALASTUKSEEN LIITTYVÄÄ

Imatran seudun perhokalastajat ry - perhokalastus - perhonsidonta


Imatran Seudun Perhokalastajat ry. on vuonna 1994 perustettu perhokalastusseura jonka tarkoituksena on perhokalastus ja perhonsidonta harrastaminen ja kehittäminen jäsenistön keskuudessa sekä seuran tunnetuksi tekeminen edistämällä perhokalastustietoutta ja perhokalastusharrastusta seuran toiminta-alueella.

Seuratoiminnan tarkoituksena on koota yhteen toiminta-alueen perhokalastusta harrastavat ja siitä kiinnostuneet ihmiset viihtymään yhdessä monipuolisen harrastuksen parissa. Toiminnan ytimen muodostavat sidontaillat joiden aikana sidotaan perhoja kunkin illan teeman mukaan, rakennellaan perhokalastukseen liittyviä välineitä, kuunnellaan esitelmiä tai seurataan tuote-esittelyjä. Sidontailtojen yhteydessä pidetään vuosittain myös peruskursseja uusien harrastajien perehdyttämiseksi. Seura järjestää vuosittain yhteisiä kalastusmatkoja lähialueiden virtavesiin ja myös Saimaalle. Osa seuran jäsenistä toteuttaa yhteisiä matkoja myös pohjoisen tunnetuille lohi-, taimen- ja harjusjoille.

 Imatran Seudun Perhokalastajien kerhotila sijaitsee Imatran Rajapatsaalla osoitteessa Sinkkikatu 14.
 Seuran kotijokena toimii Imatran läpi virtaava Vuoksi joka tarjoaa hienot joskin haastavat puitteet perhokalastuksen harrastamiseen.Tarkempaa informaatiota seuran          toiminnasta löydät näiltä sivuilta. Tervetuloa!